1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Spustili jsme nový parkovací systém!

Spustili jsme nový parkovací systém!

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko v pondělí 19. září spustilo již dříve avizovaný nový parkovací systém ve svém parkovacím domě. Návštěvníci centra se tak mohou těšit na rychlejší a komfortnější odbavení a široký výběr možností plateb. Ceny parkovného zůstávají zachovány v původní výši.

Jedna z nejfrekventovanějších parkovacích ploch ve Zlíně, parkovací dům Zlatého jablka, spustila nový parkovací systém. „Vycházíme vstříc potřebám našich návštěvníků. Chceme jim umožnit ještě pohodlnější užívání našeho parkovacího domu a rychlejší a jednodušší systém plateb,“ uvedl při této příležitosti ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Nový inteligentní systém přináší motoristům možnosti úhrady parkovného kontaktními i bezkontaktními platebními kartami či pomocí SMS zpráv. Příznivci moderních technologií jistě ocení možnosti platby prostřednictvím chytrých telefonů, a to buď M-platbou, za pomoci mobilních aplikací nebo s použitím QR kódů. Samozřejmě zůstává i tradiční možnost placení v hotovosti  - mincemi a bankovkami.

Parkovací dům přiléhající k Obchodnímu a zábavnímu centru Zlaté jablko dnes nabízí na čtyřech podlažích 270 parkovacích míst. Dvě místa s dobíjecí stanicí jsou zde vyhrazena majitelům elektomobilů. Díky umístění v centru města a příznivé ceně je ve špičku každý den kapacita parkovacího domu plně využita. Vedení obchodního centra se proto již zabývá úvahami o jeho rozšíření. 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace