Rugby Club Zlín slaví 80 let!

Výstava u příležitosti 80.výročí rugby ve Zlíně od 26. 8. do 6. 9. ve Zlatém jablku!

TISKOVÁ ZPRÁVA

Výstava Historie rugby ve Zlatém jablku oslaví 80 let zlínského klubu

Konec prázdnin se v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně nese v duchu rugby. Až do 6. září hostí výstavu věnovanou 80. výročí založení místního rugby klubu, která mapuje jeho bohatou historii prostřednictvím informačních panelů, fotografií a nejrůznějších dobových artefaktů.

Fanoušci rugby i další návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně mají až do 6. září možnost seznámit se s osmdesátiletou historií zlínského rugby klubu. Výstava v přízemí prodejní galerie nabízí detailní pohled na vývoj a tradici klubu, klíčové momenty, které formovaly jeho podobu, ale také na současné dění.

Ke zhlédnutí jsou informační panely s fotografiemi, ve vitrínách jsou pak vystaveny originální rugbyové míče, obuv, dresy a další autentické artefakty, které pocházejí z různých časových období. Nechybí ani trofeje dokumentující sportovní úspěchy klubu a jeho hráčů.

Pro ty, kdo by se chtěli do klubu přidat a věnovat se tomuto tvrdému, ale férovému sportu, je určený panel s náborovými informacemi.

Výstava je přístupná zdarma během otevírací doby obchodního centra.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Kontakt:

Ing. Kateřina Martykánová

Tisková mluvčí OZC Zlaté jablko

Tel. +420 602 576 870

E-mail: martykanova@locomotion.cz