Lifestyle blog: Barum Czech Rally Zlín ve Zlatém jablku byla plná zážitků!

Letošní 53. ročník Barum Czech Rally Zlín přinesl nejen adrenalinové zážitky na tratích, ale také spoustu zábavy přímo v našem obchodním centru. Společně jsme si užili dva týdny s bohatým doprovodným programem. Neskutečně moc vás jako tradičně přišlo na velkou autogramiádu posádek Barum Czech Rally Zlín 2024, ale i na autogramiádu jezdců Star Rally Historic. V týdnu konání Barumky jsme také ve Zlatém jablku pokřtili knihu Styllex motosport a nechyběla ani fotovýstava Historie Barum Czech Rally Zlín.

Mezi nejoblíbenější patří výstava závodních vozů na pasáži obchodního centra, u kterých se fotíte a tyto auta obdivují nejen mají kluci. Letos jsme ve Zlatém jablku měli vystavené tři závodní vozy a v týdnu před Barumkou také siluety oblíbených jezdců, které byly rozmístěny v různých patrech centra.

A nejen to, jsme rádi, že se našlo opravdu hodně odvážných, kteří si na rally simulátorech vyzkoušeli, jaké to je zajet si některou z etap Barumky. Dva nejrychlejší se pak svezli na místě spolujezdce v opravdovém rally autě. Celou Barumku jsme ukončili v neděli večer závěrečnou tiskovou konferencí s vítězem Dominikem Stříteským.

Děkujeme všem, kteří se zapojili i do našich soutěží, a doufáme, že jsme tím přispěli k tomu, aby vaše letošní zážitky z Barumky byly skutečně nezapomenutelné.

Těšíme se zase příští rok!

Petra & Bára

Foto: Jiří Balát a Barum Czech Rally Zlín