Lifestyle blog: Podzimní trendy, které nesmíte minout

S příchodem podzimu přichází i čas obnovit svůj šatník a zařadit do něj ty správné doplňky. A právě boty a kabelky jsou základní prvky každého outfitu, které dokáží proměnit i jednoduchý look v něco výjimečného. Pojďte se s námi podívat na horké novinky z INN shoes! Tady najdete opravdu to nejlepší, pokud hledáte originální kožené boty nebo kabelku. Vše je pouze v omezeném množství, takže si můžete být jistá, že ve stejných botách nebo se stejnou kabelkou jen tak někoho nepotkáte.

Nové zboží doplňují několikrát za sezónu a vždy přesně to, co potřebujete. Ještě, než se podzim ukáže v plné síle, jsou to kožené tenisky, které v teplejších dnech ještě zvládnete s holými kotníky. My jsme vybraly ty v metalickém odstínu zlaté s výraznými ozdobami na tkaničkách, protože právě tyto detaily z nich dělají originální kousek.

Pokud se už ale poohlížíte po něčem opravdu podzimním, prostě po kožených botách, ve kterých vám bude pohodlně a teplo až se podzim ukáže v plné síle, tak i tady je z čeho vybírat. Kotníkové boty nebo i vyšší, na zip, na šněrování, a hlavně v různých barvách tady najdete opravdu hodně a spíš vám hrozí, že se nebudete moct rozhodnou, které si vybrat. Nás nejvíce zaujala zelená barva a taky hnědá. Víme, černá je klasika, která se snadno kombinuje, ale co si na ten letošní podzim vybrat něco jiného?

Ať už preferujete pohodlnou eleganci nebo rádi experimentujete s odvážnými kousky, výběr bot a kabelek je klíčovým faktorem, který podtrhne váš osobní styl. Nezapomeňte, že nejdůležitější je, aby se vám v daných kouscích dobře chodilo. Tak hurá do Zlatého jablka na lov těch správných podzimních doplňků!

Petra & Bára

Lifestyle blog: Podzimní trendy, které nesmíte minout