Podzimní Nákupy Ona Dnes plné atraktivních slev startují již 14. října!

Magazín Ona Dnes z portfolia mediální skupiny MAFRA v období od 14. do 20. října 2024 čtenářkám opět nabídne možnost výhodných nákupů v rámci největšího slevového nákupního týdne v ČR. Těšit se mohou na 180 kuponů se slevami ve výši až 50 % na módu, kosmetiku, elektroniku, vybavení do domácnosti a mnohem víc. Kuponovou knížku čtenářky najdou v lifestylovém časopise Žena a život (9.10.), tradičně bude součástí pondělního vydání deníku MF DNES v magazínu Ona Dnes (14.10.) a čtvrtečního vydání MF DNES s magazínem DNES+TV (17.10.). Od 14. října se budou slevové kupony zobrazovat také v aplikaci Portmonka.

Tváří podzimních Nákupů Ona Dnes se stala topmodelka Tereza Maxová s dcerou Mínou. Tereza je také patronkou Nadace Terezy Maxové dětem, která je Charitativním partnerem akce. 

Generálním partnerem pro Nákupy Ona Dnes je Visa, díky které ke každé platbě kartou Visa získáte u vybraných obchodníků kromě slevy i něco navíc– např. extra slevu, dárek, poukaz na další nákup nebo dopravu zdarma.

Nakupovat se slevovými kupony bude možné po celý týden ve více než 2 600 kamenných obchodech a více než 150 e-shopech po celé České republice. 

Vybírat bude opět možné z množství známých a oblíbených značek, které se do podzimních Nákupů Ona Dnes zapojily. Kromě jiných například Albatros Media, Astratex, Baťa, C&A, Dyson, GAP, Hebe, Klenoty Aurum, Lelosi, Rossmann, Tescoma, Tchibo, Zalando a spousta dalších.

Seznam všech obchodů, v nichž lze kupony na slevy uplatnit, je k dispozici na internetové stránce nakupyonadnes.cz.

S Nákupy Ona Dnes je tradičně spojen finanční dar ve výši 150 tisíc korun na podporu projektu Finanční gramotnosti a další pomoci matkám v azylových domech pro Nadaci Terezy Maxové dětem, která je dlouhodobým Charitativním partnerem akce. 

Nákupy Ona Dnes probíhají dvakrát ročně, v jarním a podzimním cyklu.