1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: JARO VE ZLATÉM JABLKU

Lifestyle blog: JARO VE ZLATÉM JABLKU

Ve Zlatém jablku vykvetla barevná jarní louka! Jak se vám líbí naše nová jarní výzdoba, kterou si budete moct užívat až do konce dubna?

Letos jsme nad ní hodně přemýšleli a rozhodli jsme se, že vám nabídneme nejen krásný prostor, ale také podpoříme životní prostředí a půjdeme udržitelným směrem. Všechny dekorace s jarními motivy jsou totiž vyrobené přímo na míru našeho obchodního centra a jsou vyrobeny speciální metodou z recyklovaného materiálu, jehož surovina se získává z recyklovaných PET lahví. Vše pak vzniklo na 3D tiskárně ve Francii a dnes nám dělá radost ve Zlíně.

Jako fotokoutek můžete využít krásné květinové motýly, které najdete v přízemí hlavní pasáže a také v prvním patře u eskalátorů. Nezapomeňte označovat vaše fotky #zlatejablko

A pokud zůstáváte na svátky ve Zlíně, přijďte v sobotu a v neděli do Zlatého jablka – čeká vás tady zábavný program ve znamení lidových tradic, zvířátek a cimbálové muziky. Kromě velikonočního pondělí máme otevřeno.

Přejeme vám krásné jaro a veselé Velikonoce!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace