1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "JARNÍ RESTART PLETI"

Lifestyle blog: "JARNÍ RESTART PLETI"

We skinCARE abou you. Na tomto stojí filosofie značky Kiehl's. Odborný pohled na péči o pleť a odborné služby jsou základem všeho, co dělají. A jde to vidět nejen na jejich kosmetických produktech, ale i na přístupu, který se vám dostane, pokud přijdete do jejich prodejen. Ve Zlatém jablku je už nějakou dobu Kiehl's součástí Parfumerie Douglas. A my dvě jsme tady už roky pravidelné zákaznice. A velmi spokojené. K tomu se přiznáváme hned na začátku našeho dalšího článku. A to víc berte následující řádky vážně, protože jsou psány opravdu na základě dlouhodobého používání jejich produktů. A že jsme jich vyzkoušely hodně! Ale o tom je to taky, musíte si najít „to svoje“, to, co bude vyhovovat vám.

Nejkrásnější pleť je ta zdravá a hydratovaná. To je základ a je to dlouhá cesta. A jak už to tak bývá, základy musí být pevné a postavené na těch nejlepších produktech, které jsou ovšem nejlepší právě pro vaši pleť. Každá jsme totiž jiná a na stav naší pokožky má vliv mnoho faktorů mezi které patří stres, prostředí, ve kterém pracujeme, kolik vypijeme vody, jak moc vystavujeme pleť sluníčku a mnoho dalších. V jaké kondici je právě vaše pleť můžete nově zjistit právě v koutku Kiehl's. Vždy od pondělí do pátku do 18:00 hodin, kdy je tady Kiehl's odbornice na pleť, která vám udělá analýzu pleti s DERMA-READER. Celý test je velmi jednoduchý a zabere jen pár vteřin, kdy vám speciální přístroj změří nejen to, jak je pleť hydratované, ale také jak je na tom vaše kožní bariéra, tedy dva prvky, které Kiehl's považuje za naprostý základ zdravé pokožky. Pro test se nemusíte odličovat a celá konzultace může trvat dvacet minut nebo i déle…záleží na množství vašich otázek : ) Na základě výsledků vám pak slečna vybere produkty, které byste měla používat a sestaví s vámi denní i noční péči. Nemusíte si vše koupit hned, tady je nejlepší, že pokud jste tuto kosmetiku ještě nepoužívaly, tak vždy dostanete první vzorky. Až pak se můžete rozhodnout pro to, co vám bude vyhovovat.

My jsme s ní probraly, co už používáme a co třeba ještě přidat mezi jednotlivé kroky. Bavily jsme se o tom, jestli jsou důležitá séra a zda je používat ráno i večer – ANO a věřte nám, že ten rozdíl pocítíte. Naše oblíbené produkty jsme pak obě doplnily o jednu novinku, kterou jsme zařadily do naší skin care. A jaké jsou naše must have kousky? Petra nejde spát bez Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, ultralehkého odličovacího oleje pro dokonalé vyčištění pleti, ke kterému přidává i noční regenerační olej Midnight Recovery Concentrate. Bára má zase ráda produkty řady Ultra Facial.

Co si tady nejdete vy necháme na vás. Chybu neuděláte a pokud jejich produkty ještě neznáte, alespoň je vyzkoušejte. Možná tak objevíte to nejlepší řešení pro zdravou pleť. Nebo alespoň minimálně prozkoumejte služby, které jsou navrženy tak, aby byly osobní, inovativní a řízené vědou. Protože přesně to je Kiehl's.

Krásné jarní dny,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace